Kaipuu Suomeen, Kati

27.04.2019

Täällä ollaan oltu jo 8 viikkoa ja alkaa jo riittämään täällä olo. Ei olla nyt kirjoteltu yhtään, se on vähä harmi, mutta nyt loppu suoralla kirjotellaan jo tapahtuneet jutut! Tässä kuitenkin teksti kaipuusta Suomeen.

Arvostus sekä ikävä Suomea kohtaan lisääntyy. Kaipaan Suomen luontoa, sitä tuoksua ja kauneutta. Kaipaan suomalaista ruokaa sekä vettä, niin mummon tekemiä ruokia kuin perus kanaa, leipää, fetaa, aurajuustoa, makaroonilaatikkoa sekä todella paljon maitoa ja kaakaota (täällä ei osata tehdä kunnon kaakaota). Kaipaan myös omaa aikaa. Mulle oma aika on aina ollut tärkeää, se että voi olla tehdä mitä haluaa ja nukkua niin pitkään kuin haluaa. Kaipaan yksinkertaisesti vaan yksinoloa. Kaipaan sitä kuinka voi puhua muiden kanssa suomea ja liittyä keskusteluun, kun ymmärtääkin siitä jotain, pitkät keskustelut ja oikeestaan se vaan kun tietää että molemmat osapuolet ymmärtää toisiaan. Kaipaan mun kavereita todella paljon. Kaipaan oleskelua isossa porukassa. Kaipaan aitoa iloa, onnellisuutta ja naurua. Kaipaan suomen kieltä. Kaipaan autolla ajamista ja auton kyydissä olemista. Kaipaan niin paljon Suomeen takaisin. Täällä olo on ollut upea kokemus ja en jollain tasolla kadu tänne lähtöä, maan olisi voinut valita toisin sillai et ihmiset puhuisi enemmän englantia. Huippu reissu. Kaks viikkoa enää jälellä ja ne tulee menemään todella nopeasti, toivottavasti ainakin!


-Kati


ps. Tiedostan, että tekstissä saattaa olla aika paljon kirjoitusvirheitä, mutta tää blogi on meitäkin varten ja tää ei oo niin tosissaan tehty ni ei se oo vakavaa! Kiitos kuitenkin kun luet meidän blogia!

pps. Jos haluat nähdä tän blogin parhaimmillaan, kannattaa lukea tätä blogia koneella. On sanottu että välillä puhelimella tulee hassuja tyhjiä kohtia.  


pppS. Kuvat otettu suomesta.


Eleonora Iovine & Kati Pirhonen
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita