Täällä kaikki tekstit!

En erityisesti kaipaa mitään muuta, ku läheisiä ja perus arkielämää. Mutta kuitenkin haluan jo palata Suomeen, tää reissu on ollut jollain tavalla raskas, mutta ihana ja olen nauttinut jokaisesta hetkestä.

Täällä ollaan oltu jo 8 viikkoa ja alkaa jo riittämään täällä olo. Ei olla nyt kirjoteltu yhtään, se on vähä harmi, mutta nyt loppu suoralla kirjotellaan jo tapahtuneet jutut! Tässä kuitenkin teksti kaipuusta Suomeen.

Oon työssäoppimassa n. kymppi minsan päästä meijän asuntolalta. Mun työpaikkaohjaajana on David, tosi mahtava työpaikkaohjaaja ja hänen kanssaan on helppo ja mukava puhua. David taitaakin olla ainut kenen nimen mää muistan työkavereista. Täällä nää nimet on tosi erilaiset ja en varmaan kuule niitä ees oikein :D

Ollaan nyt oltu Tsekeissä 24 päivää.... Huhhuh meneepä aika nopeasti! Ollaan käyty esittelemässä Hanan koululla Suomea ja saimme kyseisiltä nuorilta lisää tietoa tästä kaupungista ja Tsekkiläisistä tavoista/asioista. Töissä ollaan päästy kumpanenkin työporukkaan sisään. Kerromme enemmän työpaikoista pian!

Olimme jo Suomen puolella päättäneet, että Tsekkejen lisäks haluamme nähdä lähimaita myös, Itävallan Wien oli yksi niistä. Suomessa kerättii pulloja 3kk juuri sitä varten, että päästäisiin matkustelemaan enemmän, joten Wienin reissu oli meille ilmainen (matkat,asuminen).

Ahoj

08.03.2019

Tsekeissä ollaan oltu nyt viikko ja ollaan jo asetettu ihan hyvin tänne. Ollaan opittu muutamia tsekin sanoja ja käyttämään paikallista liikennettä. Saimme netit koneisiin vasta tiistaina, kaapeleiden kanssa oli paljon ongelmia

Eleonora Iovine & Kati Pirhonen
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita